אומגה 3- מתי, עם מה וכמה לקחת? לקריאת המאמר נא ללחוץ
============================================================================למבחר מתכונים מגוונים נא לחצו על הקישור
בנוסף, לחצו פה למטה על תמונת כריכת החוברת ולרשותכם חוברת מתכונים מצויינת לתזונת אומגה
רציתי לשאול לגבי אגוזי מלך.
קנייה של אגוזי מלך מהסופר זה אגוזים שהתחמצנו כבר, ואין בהם אומגה 3, ויטמין e ושאר הערכים התזונתיים, ועדיף לקנות אורגני (לא קלופים) ?
או שכבר נסתפק בשקדים לא קלויים שהשריתי במים 6 שעות ומספיק…
לדעתי אין הבדל.
כאשר אגוז או שקד או בוטן מתחמצן זה נותן לו טעם מר מעופש. זה לא קורה מהר. וניתן בקלות להבחין בטעם.
אין שום סיבה לדעתי לרכוש אורגני. אין גם בעיה לקנות קלוי או לקלות.
המדד כשקולים- שהצבע לא יהפוך לחום או צהוב כהה. צהוב בהיר זה טוב. לעומת זאת טחינה של זרעים באמת חושפת אותם להמון חמצן והם מתקלקלים יותר מהר. בזרעי פשתן למשל בגלל תכולה עצומה של אומגה 3 זה קורה תוך זמן ממש קצר. יום או יומיים.
גיא
שלום גיא,
רציתי בבקשה לשאול באיזו רובריקה נכנסים הכוסמת והגריסים בתזונת אומגה ?
תודה מראש.
היי פולינה, המלצתנו שהגריסים יהיו בכתום והכוסמת בירוק.
הרבה בריאות, איריס
רציתי לשאול לגבי אגוזי מלך.
קנייה של אגוזי מלך מהסופר זה אגוזים שהתחמצנו כבר, ואין בהם אומגה 3, ויטמין e ושאר הערכים התזונתיים, ועדיף לקנות אורגני (לא קלופים) ?
או שכבר נסתפק בשקדים לא קלויים שהשריתי במים 6 שעות ומספיק…
לדעתי אין הבדל.
כאשר אגוז או שקד או בוטן מתחמצן זה נותן לו טעם מר מעופש. זה לא קורה מהר. וניתן בקלות להבחין בטעם.
אין שום סיבה לדעתי לרכוש אורגני. אין גם בעיה לקנות קלוי או לקלות.
המדד כשקולים- שהצבע לא יהפוך לחום או צהוב כהה. צהוב בהיר זה טוב. לעומת זאת טחינה של זרעים באמת חושפת אותם להמון חמצן והם מתקלקלים יותר מהר. בזרעי פשתן למשל בגלל תכולה עצומה של אומגה 3 זה קורה תוך זמן ממש קצר. יום או יומיים.
גיא