תבשיל חומוס- טבעוני\צמחוני\תזונת אומגה. מתכון של Ofood שני בן-צבימצרכים:בצל, כרישה, סלרי, שום, לימון כבוש, קישואים, מנגולד, גרגירי חומוס מבושלים (הכי טוב מונבטים אבל לא חובה), שמן זית או שמן קוקוס לטיגוןאופן הכנה:בסיר גדול ורחב מטגנים בצל עד שנהיה זהובבמקביל מבשלים גרגירי חומוס, שהושרו 8 שעות לפחות במיםלבצל המטוגן מוסיפים: כרישה, שום, סלרי. וממשיכים לטגן.במקביל קוצצים לימון כבוש בלי הגרעינים.קוצצים קישוא לקוביות גדולות.מוסיפים פנימה את גרגירי החומוס המבושלים למספר דקות נוספות של טיגון.מוסיפים מנגולד ומעט מים.מבשלים הכול יחדיו אל אש קטנה כ-30 דקות. מטבלים במלח ופלפל. ותבשיל החומוס מוכן.בתיאבון 🙂לעוד מתכונים של Ofood מתכוני תזונת אומגה של שני בן צבי